ÚLTIMA HORA: Violació grupal a una jove en sortir d’una discoteca

La Policia Nacional està investigant la denúncia que una jove va presentar dimecres passat per una suposada violació grupal a Granada, segons ha confirmat aquest divendres la subdelegada del Govern a Granada, Inmaculada López Calahorro, a preguntes dels periodistes sobre aquest assumpte.

La subdelegada, que ha acompanyat a la ministra de Justícia, Pilar Llop, en la clausura les XX Jornades de Presidents d’Audiències Provincials, únicament ha precisat que la denúncia es va presentar el passat 18 de maig i que s’està investigant, quan ha estat preguntada sobre aquesta suposada violació grupal que avança aquest divendres el diari ‘Ideal’. Segons publica aquest mitjà, la jove, de 22 anys, ha denunciat que es va produir en la matinada del dimecres després que sortís d’una discoteca.

En similars termes s’han pronunciat des del Cos Nacional de Policia que, en declaracions a Europa Press, s’han limitat a confirmar que s’investiga la denúncia d’una violació i han refusat oferir més detalls per a no perjudicar la recerca.