ÚLTIMA HORA: Les discoteques catalanes podran obrir fins les 4h

L’oci nocturn reobrirà en els propers dies a Catalunya. Segons ha pogut saber el programa Planta baixa de TV3, les discoteques tornaran a estar obertes abans de Sant Joan, podran fer-ho fins a les 4h de la matinada i han de respectar el límit del 50% d’aforament.

La Generalitat i Fecasarm, la patronal de l’oci nocturn, estan treballant encara en un pla per a la reobertura aquest mateix mes de juny, tot i que el dia exacte no s’ha fixat. Una cosa que acabaran de perfilar aquest divendres al migdia en una reunió amb el Procicat.

D’altra banda, el protocol aprovat pel Govern el passat maig explicita que es podrà ballar a la pista, tot i que la dificultat per mantenir la distància de seguretat i el fet que es tracti d’espais tancats farà obligatori l’ús de la mascareta i que estigui prohibida la possibilitat de consumir al local.

Tal com s’indicava anteriorment, l’aforament serà del 50%. A més la venda d’entrades s’haurà de realitzar de forma anticipada i els locals hauran de ser desinfectats al tancament.