Troben una àvia estirada al llit al costat d’un cadàver

L'home mort era el seu cuidador

Els cossos de seguretat han trobat en un pis de València una dona d’edat avançada i dependent estirada en un llit al costat del cadàver d’un home. Els fets van passar al voltant de les 19.00 hores d’aquest dijous, quan un home va trucar als serveis d’emergències alertant que se sentien crits d’auxili des del pis de la seva veïna. A més, va apuntar que des de feia tres dies en aquell habitatge se sentia la ràdio encesa a tot volum les 24 hores.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar efectius dels Bombers de l’Ajuntament de València, Policia Local i Policia Nacional. Un cop dins l’habitatge van trobar una dona gran i dependent estirada al seu llit. Al seu costat, estirat a terra, hi havia el cadàver d’un home. A més, dins el pis també hi havia un gos que es trobava en bon estat.

Els investigadors que es van fer càrrec del cas intenten aclarir ara les causes de la mort. L’home era el cuidador de l’anciana, que cridava demanant ajuda des del llit. De moment, la dona es troba en un centre de salut i serà traslladada a una residència. Per la seva banda, una protectora d’animals s’ha fet càrrec del gos.