Troben un nen de 2 anys abraçat al cadàver de la seva mare assassinada

Nou cas de violència masclista, aquesta vegada a Alemanya. Una dona de 33 anys hauria estat assassinada presumptament per la seva exparella, qui l’hauria escanyat utilitzant el tub d’una pipa d’aigua. Els fets van passar el passat dijous i, davant els crits d’auxili, un veí va alertar els cossos de seguretat.

Quan els serveis d’emergència van arribar al pis, van trobar un nen de 2 anys abraçat al cadàver de la víctima, la seva mare. Tot i els intents per reanimar-la, només es va poder certificar la seva mort. El cos presentava símptomes de violència, així que la policia va obrir una investigació per tal de trobar el suposat assassí.

Hores més tard, es va detenir al principal sospitós del crim, un home de 35 anys que era l’exparella de la víctima i pare del nen. Segons han explicat fonts policials, la parella feia poques setmanes que s’havia separat i ell havia marxat a viure a un altre apartament, encara que guardava unes claus de recanvi del domicili de la víctima que hauria utilitzat per poder cometre el crim.

Els mitjans locals apunten que la víctima ja havia denunciat el presumpte assassí per una agressió el passat mes de juliol després que l’hagués apallissat i li hagués trencat el nas. Tot i que la causa de la mort encara no s’ha confirmat, les proves apunten al fet que l’home l’hauria escanyat fins a matar-la. Els investigadors també han de confirmar si el nen que abraçava la seva mare morta va presenciar directament l’assassinat.