Troben un missatge d’amenaça en el seient d’un avió

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Un vol d’EgyptAir amb destinació a la capital de Rússia, Moscou, ha tornat aquest dimecres a la capital egípcia, el Caire, després de detectar una amenaça a bord pocs minuts després d’enlairar-se.

Segons ha informat l’aerolínia en un comunicat, el vol MS728 ha tornat “sa i estalvi” a l’aeroport internacional del Caire “22 minuts després del seu enlairament” en trobar-se un missatge amb amenaces en un seient de l’avió.

EgyptAir ha assegurat que tots els passatgers es troben bé i ha defensat haver pres les mesures necessàries davant la situació, segons recull la premsa egípcia.

Rússia va reprendre a l’agost els vols als emplaçaments turístics del Mar Roig a Egipte, després d’una prohibició de sis anys derivada d’un atemptat el 2015 contra un avió rus que va matar les 224 persones a bord. Prèviament, els vols entre Moscou i el Caire es van reprendre a l’abril de 2018.

Des de l’accident, Egipte ha treballat en la millora de les mesures de seguretat i protecció a tots els aeroports del país, recorda la premsa del país.