Troben un home ofegat a la platja amb un dècim de loteria premiat a la butxaca

Jugar a la loteria és una afició que comparteixen milions de persones al món amb l’esperança que un cop de sort canviï la seva vida per sempre.

Encara que les probabilitats de comprar el dècim premiat són remotes, de tant en tant alguns afortunats encerten guanyant milers o fins i tot milions d’euros.

Això sí, no n’hi ha prou només amb tenir el dècim premiat, cal guardar-ho a un lloc segur i canviar-lo pel premi quan arribi el moment i en el lloc adequat, si no a un li pot passar el mateix que li va passar a una dona gran a Itàlia: el venedor de loteria li va robar el dècim quan va anar a buscar el premi i va fugir amb ell.

Altres com Gregory Jarvis, de 57 anys, han tingut la mala sort de morir just abans de bescanviar els diners del seu dècim premiat. Aquest home va ser trobat mort en una platja privada de la badia de Saginaw, a Michigan, Estats Units, amb un dècim premiat de loteria a la butxaca.

Pel que sembla, l’home havia guanyat 45.000 dòlars, gairebé 39.000 euros, però quan va anar a reclamar el premi una errada a la targeta de la Seguretat Social li va impedir cobrar els guanys. La Comissió de la Loteria de Michigan és molt estricta amb les seves normes, per això, els guanyadors de més de 600 dòlars han de presentar una identificació amb foto i una còpia física de la targeta de la Seguretat Social per cobrar el premi.