Troben un cadàver mutilat en ple carrer

El cadàver va ser localitzat per una persona que caminava per la zona

La Guàrdia Civil manté oberta una investigació després de la localització del cadàver d’una persona amb greus mutilacions al municipi malagueny de Villanueva del Trabuco a les proximitats de l’encreuament amb l’autovia A-92.

Segons ha explicat l’alcalde de la localitat, José María García Campos, la localització del cadàver per part de la Guàrdia Civil es va produir diumenge a la tarda “a la proximitat de l’A-92 que divideix Archidona i Villanueva del Trabuco” i li va ser comunicada a primera hora del matí de dilluns.

En declaracions a Canal Sur Radio recollides per Europa Press, García Campos ha assegurat que “no hi ha cap veí que es trobi a faltar” a la localitat i ha assenyalat que el cadàver ha estat trobat “en una zona molt de pas”, cosa que obre la possibilitat que fos abandonat allà sense cap relació amb el cas.

Segons informa El Confidencial, que avança la informació, el cadàver amb greus mutilacions va ser localitzat poc després de les 20.00 hores de diumenge a la carretera A-7202 per una persona que es trobava per la zona i que va comunicar que el cos es trobava entre la mala herba i a uns 500 metres de la cruïlla amb la A-92.