Troben un nen de 8 anys en una claveguera després d’una setmana desaparegut

El petit estava jugant al "escondite" i va perdre l'orientació

La policia ha trobat a un nen de vuit anys a l’interior d’una claveguera després de més d’una setmana desaparegut. “Joe està viu!”, van confirmar les forces de seguretat alemanes en els seus perfils socials.

Els equips de cerca van estar vuit dies buscant al petit. Joe es va perdre el passat 17 de juny mentre jugava en el seu veïnat. Així les coses, va ser trobat a uns 290 metres de la seva casa gràcies a un veí, que va escoltar “un soroll com de ploriquejo” procedent del subsol.

Després d’aquest avís, els agents van acudir al lloc. Van destapar acuradament l’embornal i allí van trobar al petit, nu, deshidratat i amb signes visibles d’hipotèrmia, encara que sense lesions externes greus. A causa del seu estat, va ser portat d’urgències a l’hospital més pròxim immediatament.

Segons informen els sanitaris, el nen evoluciona favorablement. “De no haver fet cap soroll, o si ningú li hagués escoltat, potser no li hauríem trobat mai. Ha estat una sort absoluta”, ha manifestat el portaveu policial de Oldenburg després del rescat.

Els agents creuen que el petit Joe s’hauria introduït en el sistema de clavegueram el dia de la seva desaparició i “hauria perdut l’orientació després de caminar alguns metres”. En ser incapaç de trobar una sortida, va continuar avançant, desorientat i perdent algunes de les seves peces.

“Una primera declaració del nen confirma aquesta suposició”, segons ha explicat la policia en un comunicat, en el qual ha descartat també la possible implicació de terceres persones.