Troben morta una nena de 3 anys: la cangur la va deixar tancada amb l’estufa posada

Va deixar tancades les dues germanes a l'habitació mentre ella estava al sofà amb el mòbil

Una nena de 3 anys va morir intoxicada per la fuita de monòxid de carboni d’una estufa en la localitat de Lloma Verda, en Escobar.

La família de la nena va denunciar que la mainadera hauria tancat a la menor i la seva germana d’onze mesos en una habitació durant diverses hores amb l’estufa posada.

La mainadera, identificada com Soledad Rolón de 28 anys, va passar algunes hores demorada i va recuperar la seva llibertat.

La tragèdia va passar en un habitatge de Yatasto entre Nigromante i Tatán, on la víctima i la seva germana d’11 mesos, van quedar sota la cura de la mainadera.

“La mainadera les va ficar al llit a dormir la migdiada a les 14 amb l’estufa i les va tancar a l’habitació fins a les 18, que es va recordar d’anar a veure-les”, va comptar en el seu mur de Facebook la mare de la menor que va morir.

Segons la seva acusació, durant les quatre hores que les seves filles van estar tancades en l’habitació, la cangur es va quedar en el sofà del menjador utilitzant el mòbil. “Quan va anar a veure a les meves nenes, una ja estava inconscient, feia estona”, va relatar. La bebè d’11 mesos va aconseguir sobreviure.