Troben el cos d’un menor de 13 anys decapitat

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Un cos decapitat, que correspon a un nen de 13 anys, va ser trobat aquest diumenge a la nit al sud-est de França. El presumpte autor de l’homicidi, un home de 32 anys, va ser abatut per la policia a la mateixa ciutat dels fets.

ABATUT PER LA POLICIA

El cos i el cap de la víctima van ser descoberts cap a les 23.30 de diumenge hora local (21.30 GMT) en un departament de Tarascon, després de la trucada d’un testimoni a la policia.

Quan els agents van ingressar a l’habitatge, van veure el cos en una bossa, mentre que el cap era al bany. El presumpte culpable d’aquest homicidi, un home amb antecedents, va ser abatut per la policia a l’fugir, segons AFP.

FUGA

L’inquilí de l’apartament, una persona de 32 anys “conegut pels seus problemes psiquiàtrics” i condemnat prèviament per actes violents, va fugir pel sostre de l’edifici, segons el testimoni dels veïns, i va ser abatut per un tret tres hores més tard. Les autoritats van assenyalar que el subjecte no estava armat quan va ser intervingut pels agents i formalment no ha estat identificat com l’homicida de la víctima.

A l’espera de l’autòpsia dels dos cossos, no es va poder establir un nexe d’afinitat entre la víctima trobada en el departament de Tarascon i el llogater.