Troben el cadàver d’un home en un prostíbul

L'home ha patit una aturada cardíaca durant l'acte sexual amb una dona que exerceix la prostitució

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Un home d’entre 50 i 60 anys ha mort aquest dijous en un prostíbul de Santa Coloma de Gramenet. L’home ha patit una aturada cardíaca durant l’acte sexual amb una dona que exerceix la prostitució a un local del carrer Mozart, segons fonts veïnals.

La mort ha passat cap a les 12.00 hores. Agents dels Mossos d’Esquadra han acordonat la zona i dues ambulàncies han acudit fins a aquest local ubicat al barri de la ciutat barcelonina, segons Metròpoli.

Els veïns havien denunciat moltes vegades l’activitat d’aquesta dona que acostuma a buscar els seus clients davant del col·legi Verge de les Neus, a la Rambla de Fons de Santa Coloma. Allà ofereix els serveis als avis que buscaran els seus néts, afirmen les mateixes fonts. El local s’ubica en un punt de Santa Coloma de Gramenet que confronta amb Badalona.

La policia local ha obert diligències diverses vegades per les queixes rebudes contra aquesta dona, d’origen xinès, que exerceix la prostitució en aquesta ubicació des de fa, almenys, tres anys. Una veïna que viu a pocs metres explica que un altre veí ha vist el cos nu de l’home a terra. Poc després, la dona que mantenia relacions amb l’home ha estat vista en un cotxe dels mossos.

Fonts de la policia autonòmica asseguren que no els consta cap incident en aquest indret. Successos com aquest, expliquen, en què no s’entreveu cap indici de mort violent, no sempre es comuniquen al gabinet de comunicació.