Troben el cadàver d’un home emmanillat de peus i mans en un arbre

Potava una bossa d'escombraries al cap

En la tarda d’aquest dissabte han trobat el cadàver d’un home penjat d’un arbre i emmanillat en la localitat sevillana d’Alcalá de Guadaíra. L’home presentava signes de violència.

Fonts de la Policia Nacional de Sevilla han confirmat la troballa del cadàver d’un home del qual no han transcendit més dades, que es trobava lligat de peus i mans i penjat d’un arbre, amb una bossa d’escombraries al cap.

Tal com ha avançat La Veu d’Alcalá, es tracta d’un veí conegut com ‘El Chicho’, un home d’uns seixanta anys, que va residir en l’ermita de Sant Roque i el cos del qual hauria estat localitzat en la rodalia de la Venda Carmelilla, situada en la carretera que uneix les localitats d’Alcalá de Guadaíra i Dos Hermanas.

Com a resultat del dispositiu policial activat, la Policia Nacional ha informat que s’ha produït la detenció de l’autor dels fets entorn de les 11.15 hores.

Així mateix, els agents han assenyalat que un jutge ha decretat el secret de sumari per a aclarir les causes que envolten la mort de l’home.