Troben el cadàver d’una dona penjat i embolicat amb plàstics

Ha estat al voltant de les 9.45 hores quan la Policia Local de Terrassa rebia l'avís.

Un vehicle dels Mossos d'Esquadra. ACN

La troballa s’ha produït durant el matí d’aquest dijous 26 de maig. Segons informa ‘El Caso’, els Mossos d’Esquadra han trobat el cadàver d’una dona de 50 anys en un pis situat al carrer de Linne, a la zona de la Cogullada de Terrassa. Ha estat al voltant de les 9.45 hores quan la Policia Local de Terrassa rebia l’avís.

Quan els agents han accedit a l’interior del pis, han trobat el cadàver de la dona penjat al menjador i embolicat amb plàstics. Tot i les circumstàncies que rodegen aquesta troballa, i segons afirma l’esmentat mitjà, els Mossos d’Esquadra no investiguen el cas com un homicidi, tot i que no es descarta aquest extrem. No obstant això, tot indica que es podria tractar d’un suïcidi.

Posteriorment a la troballa, els Mossos d’Esquadra inspeccionaven l’interior del domicili, comprovant que no hi havia ningú més. D’altra banda, l’autòpsia podria esclarir les circumstàncies de la mort de la dona. Segons primeres informacions, feia temps que els veïns no tenien notícies d’aquesta dona i existia una denúncia de desaparició de la dona.