Troben 3 gossos nounats abandonats en el fons d’un contenidor

Els van trobar amb un alt nivell de deshidratació

La Policia Local ha rescatat a tres gossos nounats que es trobaven abandonats en el fons d’un contenidor.

Els fets van ocórrer en la tarda del dijous, quan una veïna va donar l’avís a la Policia després d’escoltar el que semblava miols procedents d’un contenidor de reciclatge al carrer Camallonga de San Antonio de Benagéber (Valencia).

Els agents es van desplaçar fins al lloc i, després de comprovar que el so venia de l’interior del contenidor, van procedir al seu buidatge. Allí van trobar en el fons tres gossets nounats amb un alt nivell de deshidratació, per la qual cosa el seu estat és greu.

Protectora

Immediatament, la Policia va portar als cadells a la protectora d’animals SVPAP, on els van acollir i els estan donant la cura necessària per a la seva recuperació.

Rescaten a tres gossos nounats abandonats en el fons d’un contenidor Des de l’Ajuntament, i especialment des de la Regidoria de Benestar Animal, condemnen “fermament” aquests fets i sol·liciten la col·laboració veïnal per a poder localitzar i demanar responsabilitats a les persones que han comès “aquest fet tan menyspreable”.

Per això, demanen a la ciutadania que es posi en contacte amb la Policia si ha vist a una gossa embarassada de raça American Stanford, Pitbull o similar.

Així mateix, des de la Regidoria de Benestar Animal recorden que s’han realitzat i es continuen realitzant campanyes de conscienciació, esterilització i sensibilització per a poder erradicar l’abandó de mascotes. “Tenir un animal és una responsabilitat, ja que es tracta d’éssers vius que necessiten cures i atenció”, recalquen des del consistori.