Trenquen el nas a un vigilant de seguretat per demanar que es posin la mascareta

Els agressors van empènyer l’home, li van treure la porra i li van donar cops de puny trencant-li el nas

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

S’ha produït una nova agressió a un vigilant del metro. Els fets han passat a Barcelona aquest dimecres a la nit.

El detonant d’aquesta pallissa perpetrada per mitja dotzena de persones ha estat l’ús de la mascareta. Com ha passat altres vegades, el treballador va renyar un usuari per no complir amb la mesura de seguretat i aquest va reaccionar de manera agressiva, segons fonts de la vigilància privada del transport públic.

Els fets van passar cap a les 21.30 hores a l’estació de Besòs Mar. A l’agressió es van sumar quatre individus més que es trobaven a l’andana del davant. En detectar el desacord entre l’usuari incívic i el vigilant, van creuar a l’altra banda i, junts, van atacar la víctima.

Els agressors van empènyer l’home, li van treure la porra i la van emprendre amb ell a cops de puny trencant-li el nas. Fonts de Transport Metropolitans de Barcelona (TMB) informen que “un equip de vigilants de seguretat van detectar i van intentar reconduir l’actitud d’un usuari que no portava mascareta, es va posar agressiu i l’incident va derivar en una agressió cap als vigilants”.

El personal de TMB no va poder identificar els atacants i presentarà una denúncia per aquests fets. Per ADN Sindical la solució a aquestes agressions consistiria en un protocol de TMB per facilitar mascaretes al metro a aquells usuaris que no la porten.