Torra s’ofereix “a tothom” després de la pujada de contagis en el conjunt d’Espanya

"Avui podem estar nosaltres millor, però hem estat pitjor. Això no és cap competició, sinó una lluita de tots i amb tots, a Catalunya, a Espanya i al món", ha expressat el president català

El president de la Generalitat, Quim Torra, s’ha ofert aquest dijous “a tothom que ho necessiti” després de la pujada de contagis de coronavirus en el conjunt d’Espanya, on s’han registrat 2.935 casos en les últimes 24 hores, segons el Ministeri de Sanitat.

“Un moment difícil i complicat a tot el món. Posem tota l’expertesa i experiència des de Catalunya a tothom que ho necessiti. Avui podem estar nosaltres millor, però hem estat pitjor. Això no és cap competició, sinó una lluita de tots i amb tots, a Catalunya, a Espanya i al món”, ha expressat en un tuit recollit per Europa Press.

D’altra banda, Torra s’ha mostrat a favor de prohibir fumar als carrers i terrasses si no es pot mantenir la distància: “A favor”, ha escrit en un altre tuit, en el que recollia la notícia de que Catalunya està estudiant prohibir fumar al carrer per evitar contagis de Covid-19.