fbpx
Diumenge, 3 de març de 2024
És notícia

Torna un llibre a la biblioteca després de 53 anys amb una nota i un bitllet

Avatar photo

La Biblioteca Central de Paisley, a Escòcia, ha viscut una història bastant surrealista. Una persona anònima ha decidit tornar un llibre de cuina índia que s’havia emportat feia 53 anys. Al seu interior, hi havia una nota i un bitllet per demanar disculpes pel més de mig segle de demora.

La supervisora de la Biblioteca apunta que les marques a les pàgines indicaven que el llibre s’havia utilitzat de forma correcta i s’havien seguit les receptes nombroses vegades. No obstant això, el llibre està en un avançat estat de deteriorament pel pas dels anys i ja no es tornarà a posar a les prestatgeries.

Si tornar un llibre amb 53 anys de demora ja és sorprenent, els treballadors de la biblioteca es van sorprendre encara més quan van veure al seu interior una nota i un bitllet de 20 lliure (uns 24 euros). “Si us plau, accepti les meves disculpes pel retard en la devolució d’aquest llibre. S’adjunta un pagament simbòlic en reconeixement d’aquest descuit. Gràcies.”, apuntava l’escrit. Aquesta biblioteca, però, no aplica multes per les devolucions fora de termini, així que destinaran els diners a alguna obra de caritat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Augmenten els ingressos als hospitals per coronavirus a Catalunya

Notícia següent

El veïnat guanya un nou espai comunitari al Mercat de Sant Antoni

Notícies relacionades