Torna El Canto del Loco

Dani Martín dóna pistes: 6 d'octubre del 2021 a les 21:00 hores

Dani Martín, el vocalista de El Canto del Loco (ECDL), grup que es va separar ara fa onze anys, deixa entreveure que la banda podria tornar el 6 d’octubre de 2021 després de molts anys que els seus fanàtics ho esperen amb ganes.

El cantant madrileny ha penjat un vídeo a les seves xarxes socials on ell i una taxista són els protagonistes. La conductora li acaba preguntant sense vergonya una qüestió que ha estat en la ment dels fans de ELCD des de la seva desfeta: “llavors, torna El Canto del Loco?”. El vocalista es queda mut i el seu silenci dóna pas a la data clau, que seria demà dimecres.

A més, l’avís es va donar per partida doble. Dani Martín no només va compartir el vídeo amb la taxista, sinó que també un altre on el madrileny està en una entrevista i el periodista li llança la pregunta sasobe la possible tornada de El Canto del LocoMartín mira fixament al periodista i el vídeo dóna peu a què aparegui una altra vegada la data amb una hora, les nou de la nit.

Sembla que el vocalista està donant moltes pistes clares per tal que els aficionats es pugui fer il·lusions i esperin amb ganes el dia de demà. Només queda veure si demà dimecres 6 d’octubre a les 21:00 realment significa el retorn oficial de El Canto del Loco.