Tiroteig mortal en una coneguda bocateria per posar ‘massa maionesa’

L'agressor va ferir una altra jove treballadora de l'establiment

Continua el debat als Estats Units sobre si la tinença d’armes. Les xifres son esfereïdores, i és que l’any 2021, el nombre de tirotejos al país va arribar a 692 i tot indica que, aquest 2022, la xifra assolirà un nou rècord històric. Aquest repunt de violència té la seva darrera rèplica en un establiment subway d’Altanta, on un home va matar a trets la cambrera per “posar massa maionesa a l’entrepà”.

Willie Glenn, propietari de l’establiment, encara segueix en xox: “em trenca el cor saber que algú pot disparar algú altre per aquest motiu”. Els fets van tenir lloc aquest dilluns a les 6.30 del matí, quan la policia d’Atlanta va rebre l’avís que un home havia iniciat un tiroteig en un subway proper a una benzinera.

L’home, enfadat per la proporció de maionesa a la seva comanda, va acabar amb la vida de la jove cambrera Brittany Macon, de 26 anys. També va ferir una altra treballadora de 24 anys, que es recupera de les seves ferides a l’hospital. Finalment, la policia d’Atlanta va neutralitzar l’agressor.

Darin Schierbaum, cap de la policia, va confirmar l’absurd motiu de l’agressió, lamentant que no era “el primer cop que passa”.