Enxampen un taxista sense carnet, begut i drogat

Els fets van passar el dia 6 a les 23.40 hores. Uns agents de patrullatge van observar a un taxi fora de servei que realitzava un gir prohibit

Agents de la Unitat de Districte de Centre Nord de la Policia Municipal de Madrid van detenir un taxista fa uns dies circulant pel districte de Chamberí sense carnet en vigor i sota els efectes de les drogues i l’alcohol, ha informat a Europa Press un portaveu del cos policial.

Els fets van passar el dia 6 a les 23.40 hores. Uns agents de patrullatge van observar a un taxi fora de servei que realitzava un gir prohibit en el carrer Mejía Lejerica amb Sagasta. A més, després va saltar-se un semàfor en vermell, per la qual cosa van parar el cotxe i van comprovar que el conductor tenia símptomes d’haver consumit alguna substància estupefaent, ja que tenia les pupil·les dilatades.

A més, els policies van comprovar que havia perdut el permís de conduir per contínues infraccions i que li faltava el curs de sensibilització obligatori per a recuperar-lo. A continuació, en l’escorcoll li van trobar una paperina amb possiblement cocaïna, 1.695 euros en bitllets fraccionats i tres mòbils. En la revisió del cotxe van descobrir sota una catifeta sis paperines de cocaïna.

Per aquest motiu, li van dur a terme la prova d’alcoholèmia i droga, donant positiu en les dues. El conductor va acabar detingut acusat d’un delicte contra la seguretat viària i la salut pública i el seu vehicle va ser retirat per la grua municipal. El detingut té 50 anys, nacionalitat espanyola i origen colombià.