Se surt de la via, xoca contra un cotxe aparcat, es fuga i triplica la taxa d’alcohol

La por de ser enganxada va provocar la fugida, sent pitjor el remei que la malaltia

Font: Europa Press

La Policia Local de Santander va interceptar la matinada passada una conductora que, després de sortir de la via i xocar contra un vehicle que estava aparcat, va fugir. Quan va ser sotmesa a la prova de l’alcoholèmia, va superar en més del triple la taxa d’alcohol permesa.

El sinistre es va produir al carrer Gándara cap a les 4.30 hores, quan la conductora del turisme va sortir de la via i va col·lidir amb un vehicle que estava estacionat, ocasionant danys materials i va fugir.

Posteriorment, membres de la Unitat d’Atestats de la Policia de Santander van interceptar el vehicle fugat al carrer Pedrueca, on van sol·licitar la realització de la prova de l’alcoholèmia a la conductora, que va ser positiva, i va triplicar la taxa permesa.

Els agents van instruir diligències judicials contra la implicada, com a investigada no detinguda, per un suposat delicte contra la seguretat viària.

El vehicle va ser retirat per una grua urbana al dipòsit municipal d’Ojaiz, segons ha informat la Policia Local en un comunicat.