Investiguen el cas de dos joves a qui la família no havia deixat sortir mai de casa

Vivien en una masia a Catalunya de la qual la filla es va escapar per demanar ajuda

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Camí de la partida de Sebes de Flix, on hi ha la masia on es va produir l'assassinat. ACN.

Els Mossos d’Esquadra investiguen un presumpte segrest en una masia d’Arbúcies (Selva), on la Policia Local va localitzar dos joves, una noia de 24 anys i un noi de 18, que suposadament no tenien permès sortir de la finca i no havien tingut mai contacte fora de la família.

Fonts policials consultades per l’Agència Catalana de Notícies (ACN) han explicat que el cas el va detectar la Policia Local, que va obrir diligències i les va comunicar l’1 de març als Mossos, que després de fer les comprovacions pertinents han traslladat les investigacions als jutjats de Santa Coloma de Farners.

Segons ‘El Punt Avui’, que ha publicat el cas aquest dissabte, va ser la noia que va poder-se escapar i demanar ajuda a un mas veí.

El diari explica que ambdós joves vivien sense contacte amb el món exterior, tampoc per mitjà de les noves tecnologies, i que no tenien document d’identitat. La família, d’origen neerlandès, aparentment no permetia que sortissin del domicili familiar, on segons el relat davant dels Mossos que recull el rotatiu havien escolaritzat els fills com es permet fer, diuen, als Països Baixos.