S’investiga l’estranya mort d’un client en una habitació de l’Hotel Palace

El cadàver s'ha trobat unes 48 hores després de la seva defunció

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Policia Nacional està investigant l’estranya mort d’un home de 42 anys en una habitació de l’hotel Palace de Madrid en la qual estava allotjat aquest cap de setmana.

El cos sense vida d’aquest home, d’origen sud-americà, va ser trobat el dissabte al matí per treballadors del recinte hoteler després que portés més d’un dia sense moviment l’habitació des de la seva arribada el dijous. Després d’avisar a la Policia, els agents van portar al lloc i van recollir proves i testimoniatges.

Segons les primeres perquisicions, el cadàver no mostrava signes de violència. No hi havia lesions, ni blaus ni indicis d’asfíxia, per la qual cosa les primeres hipòtesis apunten al fet que es tracta d’una mort natural, segons han indicat a Europa Press fonts de la Prefectura Superior de la Policia de Madrid.

No obstant això, els agents de la Brigada de la Policia Científica van realitzar una inspecció de l’habitació i la van trobar revolta. A més, faltaven algunes de les seves pertinences el mort, per la qual cosa podria apuntar a un robatori, segons ha publicat avui el diari ‘El Mundo’, que detalla que podia haver ingerit algun tipus de droga mentre mantenia relacions sexuals amb dos o tres convidats. Però encara es desconeix la identitat dels acompanyants en tant que l’habitació figurava només a nom de la víctima.

Serà l’informe en profunditat de l’autòpsia que se li practiqui la que determini aquests extrems i anotació a la causa real de la mort. El cos de l’hoste ja es troba en l’Institut de Medicina Legal i encara no ha estat reclamat per cap familiar.