Segueix la polèmica a TV3: Joel Díaz abandona el ‘Zona Franca’

TV3 ja estudia la possibilitat de cancel·lar el programa després de fer fora l'humorista Manel Vidal i de la dimissió de Joel Díaz

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

TV3 estudiarà la continuïtat del programa ‘Zona Franca’ després de la sortida del presentador Joel Díaz per l’acomiadament de Manel Vidal.

 

En un comunicat, la televisió pública catalana ha traslladat que “lamenta” i “respecta” la decisió Díaz d’abandonar l’espai. TV3 ha explicat que en els pròxims dies no s’emetrà el programa, però que continuen compromesos amb els continguts d’humor en aquesta franja nocturna, que vol arribar a nous públics i a l’audiència jove.

 

“La cadena estudiarà la continuïtat del programa”, han destacat. Des de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) s’ha assegurat que Díaz continuarà vinculat a l’espai ‘L’última hora’ del matí de Catalunya Ràdio.

 

Joel Díaz abandona el ‘Zona Franca’

Poc abans, l’humorista Joel Díaz ha anunciat que deixa de presentar el programa ‘Zona Franca’ després de l’acomiadament la setmana passada de Manel Vidal.

 

“Plego arran de la decisió presa per la direcció de TV3 d’apartar del programa a Vidal, una decisió que considero injusta i inacceptable tant en el fons com en la forma en què s’ha pres i comunicat”, ha assenyalat en una piulada.

 

TV3 i la productora Atomic Beat Media van acomiadar de mutu acord a Vidal, col·laborador habitual del programa, per una broma amb el PSC i l’esvàstica.

 

“S’han traspassat els límits”, van indicar fonts de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) com a justificació de la mesura.