Segresten un home a punta de pistola al mig del carrer d’una població catalana

Un home va ser segrestat el 5 d’abril passat al mig del carrer de Terrassa. La víctima va ser abordada a punta de pistola per quatre persones. El veí intentava accedir al seu domicili.

Com a conseqüència d’aquests fets, els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional han arrestat a Barcelona cinc homes i una dona d’entre 22 i 42 anys. Són de nacionalitat espanyola i marroquina.

Segons detalla la policia autonòmica en una nota de premsa, els segrestadors es van dur a la força a l’home i el van introduir en un vehicle.

Des de Terrassa el van traslladar fins a Barcelona, ​​on el van retenir fins que la seva família va pagar un rescat de 20.000 euros. L’home va ser amenaçat amb què si no pagava 40.000 euros més, la vida de la seva família estaria en perill.

Després de la denúncia del segrest a comissaria, els Mossos van obrir una investigació i van posar protecció a la família i la víctima. Els agents van identificar un vehicle utilitzat en el delicte. Aquest cotxe es va desplaçar, mentre es feia la recerca, a Algesires (Cadis) i a Estepona (Màlaga), d’aquí la col·laboració dels Mossos amb la Policia Nacional.

Mossos i Policia van identificar sis persones relacionades directament amb el segrest i als que atribueixen els delictes de segrest, robatori amb violència, lesions i pertinença a organització criminal.

El grup es dedicava a la comissió de delictes greus per obtenir rèdits econòmics. El 22 de setembre, els agents van arrestar als sis implicats, quatre a Catalunya i dos a Torremolinos.

També es van dur a terme quatre entrades en domicilis, dos a Barcelona, ​​una altra a l’Hospitalet i una altra a Estepona.