Sánchez assegura que al desembre tindrem dues vacunes

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha insistit que la previsió és que al desembre es pugui tenir “no una vacuna, sinó dues”.

“Les farmacèutiques diuen que la previsió és que al desembre puguem tenir no una vacuna, sinó dues. Ja al gener entrarien les altres cinc companyies farmacèutiques”, ha assenyalat Sánchez en una entrevista en ‘La Sisena Nit’.

En aquest sentit, ha explicat que hi ha 180 projectes de vacunes per al Covid-19 en el món, de les quals 35 estan en assaig clínic i set “són projectes molt avançats”.

Així mateix, el president de l’Executiu ha ressaltat que en aquests 180 projectes “hi ha dotze investigadors i científics espanyols que estan desenvolupant les seves pròpies vacunes”.

Per això, ha apostat per “enrobustir” la ciència després d’aquesta pandèmia. “Els ciutadans han de veure que la ciència està avançant de manera molt ràpida, sistemàtica i contundent”, ha apuntat Sánchez, al mateix temps que ha recordat a la població que han d’utilitzar la màscara, mantenir els dos metres de distància i rentar-se les mans.