S’adorm al volant i acaba amb el cotxe dins d’un riu

La conductora d’un vehicle ha al·legat que es va adormir moments abans de sortir de la via i quedar bolcar el seu turisme sobre el riu aquest dimecres a la matinada a Lugo.

Segons ha relatat la Policia Local, cap a les 2.00 hores d’aquest 24 de novembre un equip d’Atestats es va desplaçar al Passeig do Intre perquè s’havia produït un accident de trànsit.

A la seva arribada van observar els agents que un vehicle havia sortit de la via, impactat contra la tanca de protecció del passeig i bolcat, “quedant recolzat al llit del riu sobre el sostre, amb les quatre rodes cap amunt”, han destacat les mateixes fonts.

La conductora, que no va patir ferides, ha puntualitzat la Policia Local, ha manifestat que circulava en sentit a la carretera d’A Fonsagrada, “va quedar adormida i al despertar ja era al riu”.
Aquesta conductora va ser sotmesa a les proves de detecció alcohòlica i presència de drogues, en què va obtenir resultat negatiu, ha destacat la Policia Local.
El vehicle ha estat retirat per una grua especial amb ploma i, a més, del riu va ser recuperada pels agents la bossa de la conductora amb la seva documentació i telèfon mòbil, així com una peça d’abric, efectes que han estat lliurats a la propietària.