Ruixa amb gasolina als clients i taules d’un bar

El detingut va amenaçar de calar foc al local

Agents de la Policia Nacional han detingut a Alacant a un home de 41 anys per presumptament personar-se en un bar amb dos bidons plens de gasolina i ruixar les taules i als clients del lloc amenaçant amb calar foc al local.

Els fets van ocórrer a primera hora del matí, quan pel que sembla un home es va personar en un bar de la ciutat d’Alacant, va aparcar la seva motocicleta a la porta i va baixar amb dos bidons de gasolina, que va buidar sobre les taules i l’interior del local davant la mirada atònita dels clients, amenaçant encenedor en mà amb calar foc al local, segons ha precisat la Prefectura en un comunicat.

La propietària va alertar a la Policia Nacional i l’individu va fugir del lloc. Diverses dotacions policials es van personar en l’establiment i va ser necessari acordonar la zona i atendre els clients, ja que l’olor de gasolina era molt intens i afectava la respiració.

També es va requerir la intervenció dels Bombers d’Alacant per a netejar i estabilitzar la zona. Van haver d’usar escuma per a evitar que es pogués produir una deflagració espontània per la gran quantitat de líquid present.

Gràcies a la descripció de l’home i del seu vehicle, els agents van aconseguir localitzar la motocicleta, que encara contenia els bidons amb restes de gasolina en el seu interior. Finalment també van donar amb el parador de l’individu, que va ser detingut com a presumpte autor de delictes d’amenaces i danys. Ja ha passat a disposició judicial.

La Policía Nacional ha detallado que, según los testigos, los hechos se deben a un desacuerdo por la compraventa de una motocicleta que el arrestado había adquirido a un familiar de la propietaria del bar y por la que no había quedado satisfecho.