Roben 100 quilos d’alvocats en una finca

Van saltar el mur que circumdava la finca

Agents de la Policia Nacional han detingut a dos homes de 31 i 49 anys, un d’ells amb antecedents policials, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força comès en una finca agrícola d’alvocats.

Els fets es van produir durant la matinada del passat dimecres quan els agents van ser avisats, a través de la Sala del 091, perquè es desplacessin a una finca agrícola de Valle Guerra on dos individus podrien estar robant alvocats.

Els agents, una vegada en el lloc, van localitzar a aquestes persones quan saltaven el mur que circumdava la finca.

En veure’s sorpresos van intentar marxar-se a la carrera, sent interceptats amb rapidesa per la patrulla de la Policia Nacional al costat del cotxe que pretenien utilitzar per a fugir.

Els agents, a més de procedir a la detenció d’aquestes dues persones, van intervenir al voltant de 100 quilos d’alvocats recollits en bosses i sacs que, presumptament, havien estat robats de la finca pels arrestats.

Els detinguts, al costat de l’atestat realitzat a aquest efecte, van ser posats a la disposició de l’autoritat judicial competent.

Les actuacions han estat realitzades per policies nacionals de la Brigada de Seguretat Ciutadana de la Comissaria de Policia Nacional de la Llacuna.