Aconsegueix atracar tres sucursals i l’enxampen per robar a un supermercat

Ho feia a punta de pistola

La Policia Nacional ha detingut a un home de 55 anys com a presumpte autor de tres robatoris a sucursals bancàries a Santander amb una pistola com a arma. També se’l considera responsable de cinc robatoris a supermercats de la ciutat amb violència o intimidació.

Segons ha informat la Policia, el 19 de maig es va produir un robatori una sucursal. L’individu va entrar i empunyant una pistola, se’n va emportar 600 euros. La fugida va ser barrejant-se amb els ciutadans que passejaven.

La Policia va entrevistar als testimonis i treballadors, però no va haver-hi èxit trobant al sospitós.

El 2 de juny, amb el mateix ‘modus operandi’, va aconseguir fer un robatori a una altra sucursal. L’home demanava 2000 euros, però se’n va emportar 600.

Finalment, el 22 de juny, el responsable d’una altra entitat bancària, va avisar que el delinqüent tornava a l’acció. L’autor dels fets no va obtenir massa en aquell tercer intent

Al cap de pocs minuts d’aquest atrac, va haver-hi un avís a un supermercat. La Policia va aconseguir coordinar-se, tancant el cercle entre el supermercat i la sucursal, per detenir al reincident.