Roba un dècim de loteria premiat i l’enxampen a la casa que s’acabava de comprar

Imatge de la detenció de l'home. GUÀRDIA CIVIL

Un home de 52 anys i nacionalitat peruana ha estat detingut a la localitat valenciana d’Alzira en una casa que s’havia comprat amb els diners cobrats d’un dècim de Loteria de Nadal que havia robat. Tot va començar el passat 19 de desembre quan una dona va denunciar a la Guàrdia Civil que algú li havia robat la seva bossa de mà quan estava dinant en un restaurant de la localitat alacantina de Novelda.

Els agents van comprovar les càmeres de seguretat i van comprovar com el lladre es feia el despistat i aprofitava per agafar la bossa que penjava de la cadira i emportar-se-la tapant-la amb una jaqueta que duia penjant del braç. En aquell moment, a la bossa hi havia 950 euros en efectiu i un bitllet de la Loteria de Nadal pel sorteig que s’havia de celebrar al cap de tres dies.

Tot i que no hi havia moltes possibilitats que aquell dècim fos premiat, el destí va voler que fos agraciat amb un segon premi de 125.000 euros que el lladre va anar a cobrar com si fos seu. De fet, amb els diners que va rebre es va comprar una casa nova, on finalment va acabar sent detingut pel robatori el passat 31 de maig.