Roba un carretó de palets i dona positiu en drogues mentre la condueix

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

La Policia Nacional ha detingut a un home de 20 anys com a presumpte autor d’un delicte de robatori i ús d’un vehicle, en concret un transportador de palets, comès suposadament en una empresa de Nova Muntanya, a Santander, en Nit de Nadal.

Quan va ser interceptat circulant amb ella per la carretera, va donar positiu en drogues i portava un DNI que no era seu, han informat aquest dilluns fonts policials.

Els vigilants de seguretat de l’empresa van alertar del succeït a les 22.45 del 24 de desembre, assegurant que els acabaven de sostreure el carretó elevador de palets, i que per a poder treure-la de l’empresa havien fracturat la tanca d’aquesta.

Els agents localització el vehicle i al seu conductor. Una patrulla que es trobava de camí, en la zona de Peñacastillo, va interceptar al sospitós a bord del carretó, amb la qual circulava per la via.

Els policies, usant rotatius lluminosos d’emergència, van demanar a l’implicat que detingués la marxa, però van haver de repetir aquesta maniobra en diverses ocasions ja que el subjecte que manipulava el vehicle no obeïa les indicacions policials.

Finalment, va detenir el vehicle i els efectius policials van procedir a la seva identificació del conductor, que va presentar un DNI que no era seu, sinó que “s’ho havia trobat tirat al carrer dies abans”, segons va al·legar.

En preguntar-li cap a on es dirigia amb el citat vehicle, va manifestar als policies que anava al seu domicili, a Renedo de Piélagos.

DONA POSITIU EN CÀNNABIS

La Policia Nacional va sol·licitar la col·laboració de la Local de Santander perquè li practiquessin la prova de detecció de drogues, que va resultar positiva en cànnabis, per la qual cosa va ser sancionat.

En el lloc es va presentar el vigilant de seguretat que havia alertat del robatori, que va reconèixer el vehicle sostret, fent-se càrrec del mateix en qualitat de dipòsit.

El jove va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de robatori/ uso de vehicle i un altre d’usurpació civil. Comptava amb antecedents i va passar a disposició judicial.