Retiren lots de llom venut a gairebé tot Espanya

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Després de la retirada del mercat de productes alimentaris com les aletes de pollastre de la marca La Cocinera o un foie gras francès amb trossos de vidre durant aquest període estival, l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) ha emès una nova alerta en la que adverteix de la presència de proteïnes de llet no declarada a l’etiquetatge de llom curat de la marca Beher.

En un comunicat publicat a la seva xarxa, AESAN adverteix que estan afectats tots els lots en què en l’etiquetatge no s’indica la presència de proteïna de la llet.

El producte s’ha distribuït a nombrosos països i en múltiples comunitats autònomes d’Espanya com Andalusia, Aragó, Astúries, Illes Balears, Canàries, Catalunya, Ceuta, Castella La-Manxa, Cantàbria, Castella i Lleó, País Basc, Galícia, Madrid, Múrcia , Navarra, la Rioja i Comunitat Valenciana.

Des de la Aesan asseguren que aquesta informació ja ha estat traslladada a les autoritats competents de les comunitats autònomes a través del SCIRI i als serveis de la Comissió Europea a través de la Xarxa d’Alerta Alimentària europea (RASFF), amb l’objecte que es verifiqui la retirada dels productes afectats dels canals de comercialització.