Retards en diverses línies de Rodalies per persones a les vies entre Sants i Plaça Catalunya

Els vigilants han demanat el bitllet a un home que ha fugit corrent per les vies

Una de les andanes de l'estació de Sants. ACN

Les línies R1, R3, R4, R12 i RG1 de Rodalies circulen amb retard perquè s’ha hagut de tallar la circulació durant uns 40 minuts per la presència de persones a la zona de vies entre les estacions de Sants i Plaça Catalunya a Barcelona. Tot i que la circulació ja s’ha restablert, encara es poden acumular algunes demores

Segons ha explicat el portaveu de Renfe, Antonio Carmona, a Catalunya Ràdio, els vigilants de seguretat han demanat el bitllet a un home que es trobava a l’estació de Plaça Catalunya i aquest ha saltat a les vies i ha començat a fugir per l’interior dels túnels en direcció a l’estació de Sants.

Els vigilants de seguretat han començat a perseguir l’home per les vies, motiu pel qual s’ha hagut de tallar la circulació ferroviària entre les dues estacions per seguretat. Finalment, els Mossos d’Esquadra han detingut l’home per quan ha arribat a l’estació de Sants. La circulació s’ha restablert a les 20.49 hores, tot i que els trens afectats encara poden acumular retard de 45 minuts.