Rescaten un nen de tres anys desaparegut durant dies al mig del bosc

El petit va poder sobreviure bevent aigua d'un rierol

Un nen de 3 anys ha estat rescatat amb vida de forma miraculosa després de tres dies perdut al mig d’un bosc a Austràlia. El menor, que pateix autisme i no parla, va desaparèixer de casa seva el passat divendres i ningú sabia on es trobava. La seva desaparició va mobilitzar els serveis d’emergències, que van fer una gran batuda per la zona propera al domicili sense èxit.

Finalment, després de tres dies desaparegut, un helicòpter de la policia el va trobar bevent aigua d’un petit rierol després que un veí alertés que havia sentit plors i crits d’un nen a la zona. El menor estava a uns 500 metres de casa seva, amb la roba molla, cobert de fang i tenia ferides a les cames i rascades a la pell pel bolquer sense canviar.

El petit estava totalment desorientat i quan el van rescatar s’estava quedant adormit tot el temps. El fet de ser tan a prop de l’aigua li hauria donat l’oportunitat de sobreviure tants dies. Un cop es va retrobar amb la seva mare, de qui no se separa, va ser traslladat a un centre hospitalari per fer una revisió completa.