Dimarts, 16 de juliol de 2024
És notícia

Renfe ofereix 285.600 places addicionals en els trens de les línies R2 i R11 per arribar a Montmeló

Avatar photo
Reforços especials divendres 21, dissabte 22 i diumenge 23 de juny

Amb motiu de la celebració del Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1 en el Circuit de Barcelona – Catalunya, en la localitat de Montmeló, Renfe reforça els serveis de la línia R2 nord i R11 de Rodalies de Catalunya amb 285.600 places addicionals. Durant els dies 21, 22 i 23 de juny, s’ha establert una programació especial que assegura una freqüència mitjana de pas cada 10 minuts a la connexió Montmeló – Barcelona a les hores en què es preveu una major afluència de viatgers entre ambdues estacions.

Per a facilitar la mobilitat dels aficionats, Renfe reforça el seu servei amb la circulació de 204 noves parades a Montmeló. Divendres, 48 trens de la línia R11 efectuaran parada addicional al municipi on s’ubica el Circuit. Dissabte, es reforça el servei de Rodalies de Catalunya amb 81 parades, en els trens de les línies R2 i R11 i diumenge també s’incrementa l’oferta amb 75 noves parades d’ambdues línies. Aquests reforços se sumen a l’oferta habitual de la línia R2 nord (Aeroport – Barcelona – Montmeló – Maçanet).

Aquest increment pel Circuit de Barcelona – Catalunya completarà el servei de Renfe a Montmeló els caps de setmana que habitualment ofereix 140.000 places.

Accés directe amb codi digital als serveis de rodalia de Barcelona

A més, a Sants els viatgers que arribin en trens AVE, Avlo, Alvia, Euromed, Intercity o Avant, disposen de connexions amb Montmeló en aquests serveis de la línia R2 nord i el títol per desplaçar-se en rodalia està inclòs en el seu bitllet combinat i poden dirigir-se directament als accessos amb lectors de codi digital per a accedir als serveis de rodalia.

Per als viatgers que hagin d’adquirir el seu bitllet, ho poden fer des de l’app de Renfe Cercanías i anar directament als accessos amb lectors de codi digital o podran dirigir-se a les màquines autovenda de Rodalies. La primera pantalla de les mateixes estarà programada durant aquests dies amb una opció específica del Circuit de Catalunya i, només caldrà clicar en aquesta per accedir al bitllet d’anada i tornada de Rodalies que els traslladi fins a l’estació de Montmeló.

Per informar i atendre els clients que ho necessitin s’incrementarà el personal d’atenció a les estacions de Passeig de Gràcia, Plaça de Catalunya, Sants, El Clot i Montmeló.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

fourteen − twelve =

Notícia anterior

El 3r Festival de Curtmetratges de Castellvell del Camp arriba aquest cap de setmana al Celler

Notícia següent

Roses amplia el servei de salvament i socorrisme de les platges

Notícies relacionades