Realitza tocaments a joves en un autobús de la zona universitària

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge de diversos autobusos. Foto: Aj. Calafell

Agents de la Policia Nacional han detingut a un home per realitzar tocaments a dones durant el seu trajecte en una línia de transport públic de la zona universitària, ha informat a Europa Press una portaveu de la Prefectura Superior de la Policia de Madrid.

Les recerques van començar el mes d’octubre passat, quan els agents van tenir coneixement per primera vegada d’aquests abusos després de ser alertats per l’Empresa Municipal de Transports (EMT), als quals els constaven queixes de diverses joves que havien estat víctimes de tocaments de caràcter sexual per part d’un home.

El presumpte autor viatjava de manera rutinària en l’autobús 132 (Hospital La Paz-Moncloa), que passa per la Ciutat Universitària de Madrid. Per això, el delinqüent aprofitava l’afluència d’universitàries, d’entre 18 i 20 anys, per a asseure’s al seu costat i dur a terme les seves accions delictives.

Després de les recerques policials, l’individu va ser arrestat a la fi del mes passat ‘in fraganti’ com a presumpte responsable de tres abusos sexuals, si bé no es descarta que apareguin noves víctimes. S’anava a pujar al mateix autobús en una parada del carrer Sant Ángel de la Guarda.

Els agents han pogut localitzar a tres víctimes, encara que podria haver-hi més. El detingut és un ciutadà marroquí de 40 anys amb antecedents anteriors per altres fets. Una de les víctimes va relatar que li havia tocat les cames, quan estava asseguda en el seient i que això li va incomodar i es va intentar baixar. Però el conductor va parar l’autobús i li va comminar a no baixar-se i a denunciar l’ocorregut, la qual cosa va ser clau per a la detenció del delinqüent.