Quin temps farà aquest pont?

El sol s’anirà imposant aquest pont festiu fins arribar a un dimarts que el servei meteorològic català Meteocat pronostica de «radiant» gràcies a l’anticicló situat al sud d’Irlanda.

Després dels núvols baixos que van predominar en les primeres hores de diumenge a les comarques de Tarragona, el temps es va estabilitzar, una situació que el Meteocat pronostica que durarà tota la setmana encara que amb una baixada de temperatura a partir del dimecres.

Meteocat indica que avui dilluns s’aixecarà amb cel serè tot el territori encara que a primera hora del matí hi haurà intervals de núvols al litoral i prelitoral central i sud, i fins a mig matí al nord de la depressió central.

La temperatura mínima serà moderadament més baixa, i oscil·larà entre 1 i 6 graus al Pirineu i Prepirineu; entre els 5 i els 10 graus a la depressió central, litoral nord i prelitoral; i entre 9 i 14 a la resta del litoral.

La temperatura màxima pujarà lleugerament i oscil·larà entre els 10 i els 24 graus, encara que a l’Alt Empordà i al Delta de l’Ebre serà puntualment més alta mentre que en algun punt del nord pot ser lleugerament més baixa.

Dimarts, segons Meteocat, serà un dia «radiant», que començarà amb el cel serè o poc ennuvolat amb algun núvol alt i fi. Fins a mig matí i a partir de mitja tarda es pot registrar també algun núvol baix al sud de la Costa Brava i part del litoral central.

La temperatura màxima serà similar a la del dia anterior o pujarà lleugerament.