fbpx

Què fer si et toca el dècim de la Loteria de Nadal?

Avatar photo

La Loteria de Nadal, cada any que passa, té més adeptes i arriba més aviat a totes les llars.

Centenars no, milers de persones, escolten i/o veuen el dia 22 de desembre, durant tot un matí sencer, la loteria de Nadal, esperant que passi el “miracle”.

Amb aquest panorama, la Policia Nacional ha volgut ajudar i donar uns consells per aquelles persones que comparteixen dècim i què han guanyat o per aquells que tenen un propi.

Els agents del cos policial, el primer dels consells que han donat és: guarda el dècim en un lloc segur. A més a més, si pots apuntar el número i la sèrie, millor que millor.

Per aquelles persones que comparteixen dècims, l’ideal és que les persones implicades en la compra d’aquell dècim, signin un paper i tinguin una fotocòpia cadascú amb la loteria de Nadal i la signatura.

No esperar per cobrar-ho fins a l’últim moment és un dels altres consells. El dècim caduca al cap de tres mesos. Finalment i el més important, és “ser discret”. Has de trobar una balança entre aquests dos últims consells.

Si es perd el bitllet, el millor seria presentar una fotocòpia. Si no, donar número i sèrie i denunciar-ho a la policia.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

“El Vendrell sent la música” tanca el 2023 amb dos concerts

Notícia següent

Amposta viurà un Nadal ambientat en Super Mario Bros

Notícies relacionades