Presumeixen dels diners que tenen en un vídeo i acaben detinguts per narcotràfic

La Guàrdia Civil d’Utrera, Sevilla, ha desactivat dos punts de venda de droga a Montellano després de tenir coneixement de la publicació d’un vídeo en una coneguda xarxa social en el qual els protagonistes, una parella de joves, «feien ostentació d’una quantitat de diners importants», l’operació que ha conclòs amb dos detinguts.

En una nota de premsa, la Guàrdia Civil explica que al citat vídeo, «mentre sonava la música, podia veure’s ballar a una noia que anava deixant caure una gran quantitat de diners en bitllets de diferent valor, al mateix temps que la seva parella ballava en segon pla».

Davant la certesa que aquest «sobtat» enriquiment «no podia tenir un origen legal», s’inicia una investigació per part d’integrants del grup de recerca de la Guàrdia Civil d’Utrera. En aquest sentit, els agents, dins de la denominada operació ‘Zamalla 20’, van localitzar dos punts de venda de droga molt actius a la localitat de Montellano.

Els agents van procedir al registre de dos domicilis i la detenció de dues persones. A més, es van confiscar de diverses quantitats de cocaïna, heroïna i marihuana. La desactivació d’aquests dos punts de venda de drogues ha suposat un cop al tràfic de drogues a la localitat i ha disminuït l’alarma social que l’activitat havia suscitat.

Els detinguts han estat posats a disposició del Jutjat de guàrdia de Morón de la Frontera, Sevilla.