Presó per a un metge per gravar les parts íntimes de les seves pacients

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Guàrdia Civil ha detingut a un metge, de 64 anys, l’ingrés del qual a la presó ja ha estat decretat per l’autoritat judicial, després de ser acusat de gravar en la seva consulta parts íntimes de les seves pacients sense autorització, unes víctimes que podrien superar el centenar.

Aquests enregistraments, tal com assenyala l’institut armat en un comunicat, haurien estat realitzades tant en les seves consultes o despatxos de les localitats sevillanes de Morón de la Frontera, Badolatosa, Estepa i Sevilla capital, així com en assistències a domicilis. La detenció, en el marc de la denominada Operació Vicónsul, ha estat duta a terme per guàrdies civils d’investigació del Lloc d’Osuna, en col·laboració amb agents el Lloc de Badolatosa.

En aquest marc, la Guàrdia Civil assenyala que s’han realitzat cinc registres en les localitats de Morón de la Frontera, Sevilla, Estepa i Badolatosa, entre els quals es trobaven els despatxos/consultes on el facultatiu exercia la seva activitat professional i habitatges.

La recerca s’ha iniciat després de la denúncia d’una pacient que ha afirmat que havia estat «gravada per aquest metge, mentre l’auscultava, quan va acudir a consulta per un fort dolor al pit».