Polèmiques declaracions de Nina: A Madrid m’estimen molt; no com a casa

'M'adono de lo malament que estem a Catalunya com a societat, del mal que ens han fet aquests cinc anys'. La cantant de Lloret ho ha declarat al programa 'Tot es mou', d'Helena Garcia Melero

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

La cantant Nina s’ha despenjat amb aquestes polèmiques declaracions al programa de TV3 ‘Tot es mou’; un canal, recordem, on ha protagonitzat sèries i presentat i col·laborat en diversos programes.

La lloretenca de 56 anys, que ara és a Madrid representant el musical Los puentes de Madison, ha participat com a jurat en la recent Benidorm Fest i ha aparegut en diversos programes de Televisió Espanyola.

 

ESTIC MOLT A GUST EN AQUESTA CIUTAT

La cantant es va desfogar en el programa de Garcia Melero, carregant contra el procés i la situació que està vivint el país: “Estic molt a gust en aquesta ciutat (Madrid), ells m’estimen molt, em cuiden molt, em tracten molt bé, m’estimen els mitjans, m’estima la premsa, el públic. És molt bonic. No em passa això a casa meva. O si em passa jo no ho noto. Aquest cop que estic aquí m’adono de lo malament que estem a Catalunya com a societat, del mal que ens han fet aquests cinc anys, va deixar anar Nina.

Nina, que va arribar a estar a la llista de Convergencia i Unió de Lloret de Mar, continua dient: La nostra és una societat fosca, trista, emprenyada, decebuda, i bé, ens en sortirem però ara estem en aquest punt. Te n’adones quan voltes per altres ciutats d’Espanya i jo me n’he adonat venint aquí”.

LES XARXES SOCIALS REPLIQUEN LA CANTANT

Després d’aquestes afirmacions, les xarxes socials -especialment Twitter- no han trigat gens a deplorar l’actitud de l’artista mitjançant textos i memes.

Molt em temo que ara serà quan a TV3 li donen un programa a la Nina. Que us hi jugueu?

-La síndrome Figo: existirien casos Nina, Boadella, Espada, Eugeni d’Ors, Meritxell Batet, Azua, Francino…

-Una altra que, per treballar a Madrid, s’ha de fer perdonar el fet de ser catalana. Bon vent i barca nova.

-Digue’m de qui cobres i et diré el que penses.