VÍDEO: Un pilot ha d’aterrar en una autopista plena de tràfic

Va haver de trobar un petit forat a l'autopista

El pilot es va veure obligat a aterrar a les 11:45 del matí del diumenge passat. Segons mitjans locals, no hi ha hagut cap ferit.

Vincent Fraser, pilot de l’avioneta i habitant de Florida, va declarar que l’única opció era fer un aterratge d’emergència. El motor va parar-se enmig del vol.

Gràcies a la seva destresa, Vincent va aconseguir trobar un lloc sense gaire tràfic per tal d’aterrar sense accidents. La zona era muntanyosa i no permetia aquest tipus d’emergències.

Les paraules del pilot deixen clar com ha sentit l’aterratge: “Per la gràcia de deu, he mirat a la meva esquerra i no podia veure la carretera, perquè aquesta zona és només valls i muntanyes, però de sobte ha aparegut una carretera, la carretera on he aterrat, perfectament alineada.” També ha comentat que podia haver tornat a arrancar l’avioneta, però que només durant uns segons, és a dir, no hagués tingut cap utilitat.

Abans d’aquesta experiència que podia haver terminat d’una pitjor manera, Vincent havia fet menys de 100 hores de vol. Va rebre la seva llicència de pilot privat l’octubre de 2021.

El model de l’avioneta és l’Aero Commander 100 amb una capacitat de 3 passatgers. Té una longitud de 6,86 metres, uns dos o tres metres més que un utilitari.