Increïble: Pensa que té gasos i dona a llum el seu fill a la tassa del vàter

La seva explicació dels fets s'ha fet viral a la xarxa social TikTok

Cada embaràs és diferent. Hi ha mares que pateixen més els símptomes de l’embaràs com els vòmits, el cansament, els dolors d’esquena o els dolors abdominals. D’altres, però, tenen un embaràs molt tranquil i gairebé no noten dolor fins que arriben les contraccions del part. L’altre extrem és el de Victoya Venise, una jove d’Atlanta que no sabia que estava embarassada fins que es va posar de part.

No només això, sinó que Venise va anar al lavabo pensant que tenia gasos. Allà va descobrir que els dolors no eren gasos i que el part era imminent. Els fets haurien passat desapercebuts si no fos perquè Victoya Venise va contar la seva experiència a la xarxa social TikTok, on la seva explicació s’ha fet viral.

La noia relata que es trobava en un viatge de negocis l’abril de 2020 i que, un cop a l’hotel, es va començar a trobar malament. La jove no tenia la menor sospita que podia estar embarassada, i és que, segons detalla en el vídeo, la seva filla també tenia mal de panxa i pensava que podia tractar-se d’un virus estomacal.

Un cop al lavabo, no tenia temps per anar a l’hospital, motiu pel qual va donar a llum al seu fill a la tassa del vàterUn cop nascut el bebè, va avisar els serveis d’Emergència. “Em vaig quedar en xoc”, afirma.