Part exitós en una estació de metro

Una passatgera i treballadors de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) han assistit un part en l’estació de metro de Ciutadella-Vila Olímpica quan una dona embarassada que es dirigia a l’Hospital de la Mar per a donar a llum.

Els fets han ocorregut a les 10.45 hores quan la dona embarassada ha notat que se li avançava el part i ha hagut de ser atesa per tres agents d’atenció al client, ha informat la companyia en un comunicat aquest dimecres.

La dona, que havia començat el trajecte en l’estació de Besòs Mar, tenia fortes contraccions a baixar a l’estació de Ciutadella i ha demanat ajuda als tres agents d’atenció al client que es trobaven en la cabina de l’estació.

Aquests s’han posat en contacte amb el servei d’emergències per a donar avís i han acomodat a la dona dins de la cabina: “La casualitat ha permès que en el mateix moment una passatgera s’acostés als agents perquè li havia caigut el telèfon mòbil a la via”, han relatat.

A conèixer la situació, la mateixa usuària s’ha identificat com a inspectora sanitària i juntament amb els agents ha pogut assistir “amb èxit” al part, abans que els serveis d’emergència s’hagin fet càrrec de la situació i han traslladat a la mare i al bebè a l’hospital, on es troben en perfecte estat, afirma TMB.