Pare i fill agredeixen amb una catana a un constructor pel soroll de les obres

Molestos pels treballs realitzats en una obra confrontant al seu domicili, van acorralar, van amenaçar i van agredir a la víctima

Agents de la Policia Nacional han detingut a dues persones, un pare i el seu fill, de 62 i 37 anys, per la seva presumpta implicació en un delicte de lesions. Els investigats, molestos pels treballs realitzats en una obra confrontant al seu domicili, van agredir amb una catana a l’arquitecte responsable, que va precisar d’assistència urgent en un hospital de la localitat. La víctima va sofrir corts a la mà esquerra, sent-li seccionats diversos flexors i el nervi col·lateral.

Els fets van tenir lloc el passat 25 de juny a Marbella,  moments abans que la Policia Nacional rebés un avís del servei sanitari d’urgències de Marbella. La crida comunicava l’agressió soferta per un pacient amb una arma blanca de grans dimensions. Instants després, una patrulla es va personar en el centre hospitalari per a realitzar els primers esbrinaments sobre els fets.

La víctima, responsable dels treballs realitzats en una obra de la zona centre de Marbella, va manifestar als agents que va acudir al lloc per a peritar uns arranjaments. En aquest moment, una persona, resident en l’edifici confrontant, va començar a proferir-li amenaces per les molèsties sofertes pels veïns a conseqüència de les citades obres.

Aquest home, acompanyat per un altre home, es van personar portant un pal i una catana de grans dimensions, arraconant i agredint a la víctima que va rebre diversos impactes de l’arma a la mà que emprava per a protegir-se. L’agredit, auxiliat per un testimoni, va aconseguir fugir del lloc i dirigir-se a l’hospital on va rebre assistència d’urgència.

Després del relatat pel professional, els agents es van dirigir al lloc dels fets on es van entrevistar amb diversos testimonis, aconseguint, ràpidament, situar la casa dels presumptes agressors. Ja en el domicili, van localitzar a dos homes agotzonats en diferents plantes, amb actitud nerviosa, els qui davant les preguntes dels agents manifestaven versions contradictòries dels fets.

Els actuants van procedir a la identificació i detenció dels sospitosos, els qui van resultar ser pare i fill. Practicades noves gestions amb els detinguts, un d’ells va lliurar de manera voluntària tres catanes, sent una d’elles l’empleada per a l’agressió.

Segons el comunicat de lesions, la víctima va sofrir la secció dels flexors superficials, i profund del cinquè dit de la mà esquerra, així com la secció del nervi col·lateral cubital. A l’autoritat judicial competent ha decretat l’ingrés a la presó per a un dels detinguts.