Ordenen l’ingrés a presó del futbolista Lucas Hernández

Tenia una ordre d'allunyament sobre la seva parella i se'n van anar junts de lluna de mel

Un jutjat de Madrid ha decretat l’ingrés a presó del futbolista Lucas Hernández, jugador del Bayern de Munic. La jutgessa li demana que el pròxim 19 d’octubre es presenti al jutjat per escollir el centre penitenciari en el qual haurà d’ingressar en un termini màxim de deu dies.

Els fets es remunten el febrer de 2017, quan el futbolista francès, que aleshores militava a l’Atlético de Madrid, va protagonitzar una baralla amb la seva dona en mig del carrer en la qual va haver d’intervenir la policia. En aquell moment, un jutjat de Madrid va condemnar tots dos a 31 dies de treballs comunitaris i els va imposar una ordre d’allunyament mútua de sis mesos.

Tot i això, pocs dies després la parella se’n va anar de lluna de mel a Miami. A la seva tornada a la capital espanyola, la policia va detenir Lucas Hernández a l’aeroport per trencar l’ordre d’allunyament. La seva dona, en canvi, encara no havia rebut la notificació de l’ordre d’allunyament i va quedar en llibertat.

Per aquest delicte, el jutjat el va condemnar a un any de presó. Els advocats del futbolista van demanar la suspensió de la condemna o la commutació per treballs comunitaris, però això es va rebutjar perquè encara no havia fet els dies de treballs que tenia de la primera condemna. Finalment, la jutgessa n’ha decretat l’ingrés a presó, encara que els advocats del futbolista francès treballen a apel·lar la sentència.