Oques Grasses tancarà la gira amb un espectacle sense restriccions al Sant Jordi al gener del 2023

'La gent que estimo' també servirà per commemorar els deu anys del grup osonenc

Oques Grasses posarà punt i final a la gira de presentació del seu disc ‘A tope amb la vida’ amb un espectacle sense restriccions al Palau Sant Jordi el 28 de gener del 2023. Es tracta de ‘La gent que estimo’, que també servirà per celebrar els primers deu anys de trajectòria del grup osonenc. Amb aquest concert, el grup aspira a ser la primera formació en actiu de parla catalana que omple l’aforament del recinte i una de les poques formacions catalanes en aconseguir-ho.
‘A tope amb la vida’ es va publicar al maig d’aquest any i suma mig milió d’oients mensuals a Spotify i 20 milions de reproduccions a les plataformes digitals. De mitjana a més, el disc sencer s’ha produït 500.000 vegades al mes.
El disc es manté des de fa quinze setmanes a les llistes de vendes de l’Estat i va suposar l’entrada més forta en la setmana de la seva publicació ocupant el quart lloc. La cançó més reproduïda a les emissores de ràdio catalanes és ‘Bye bye’.

Per la seva banda, ‘Fans de sol’, publicat fa dos anys i mig, suma 56 milions de reproduccions només a Spotify i dos singles d’or i ha esgotat les entrades de tots els concerts que ha ofert des del 30 de maig.