Ofereixen 5.800 euros al mes per mirar ‘Els Simpson’

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Els Simpson és una de les sèries d’animació més longeves i populars de la pantalla petita. Els seguidors més fidels, que miren un cop i un altre els capítols antics, troben que en aquest programa de dibuixos s’han avançat esdeveniments del futur, com ara la pandèmia de la Covid o l’elecció de Donald Trump com a president dels Estats Units.

L’empresa Platin Casino vol aprofitar aquesta capacitat endevinatòria de la ficció nord-americana i per això ha publicat una oferta de treball per seleccionar un analista que descobreixi els esdeveniments que esperen a la població mundial l’any 2022.

La feina, amb un salari de 5.800 euros al mes, consisteix a mirar durant més de 35 hores a la setmana capítols d’Els Simpson. “De cara al nou any hem pensat que és la millor manera de posar a prova a Els Simpson i veure si, després de buscar en cada episodi, podem predir el que ens ofereix l’any vinent i el futur”, afirma l’oferta.

A més de percebre el sou de 9,25 dòlars per episodi (uns 8 euros al canvi), el treballador obtindrà un subministrament setmanal de dònuts i se li abonaran les factures de la connexió a internet i la subscripció a Disney+, la plataforma que allotja els capítols de la sèrie.

COMPARTIR
Article anteriorPlagues de rates a Lleida
Article següentShaquille O’Neal torna al Força Lleida
La Ciutat és un diari de proximitat que cobreix tota l'actualitat local de les poblacions de Barcelona, Tarragona, Lleida, Terres de l'Ebre, Baix Gaià, Baix Penedès i Reus.