Ofereixen 30 minuts amb una prostituta a canvi de posar-se la vacuna

Un bordell està proporcionant vacunes COVID-19 i donant als que accepten l’oferta, vals per a una visita gratuïta, a Viena (Àustria). El bordell Fun Palast espera augmentar les taxes de vacunació, així com el nombre de clients que assisteix al prostíbul, que ha disminuït a causa de la pandèmia, segons informa Mail Online.

A canvi d’una vacuna, els visitants obtenen una sessió gratuïta de 30 minuts en un “club de sauna” amb la “dama de la seva elecció”.

Els nivells de vacunació a Àustria es troben entre els pitjors d’Europa occidental, fet que ha portat el govern a introduir restriccions més estrictes. Aproximadament el 64% de la població d’Àustria està completament vacunada contra la COVID-19 i el Govern ha decidit prohibir les persones que estan solteres visitar cafès, restaurants i perruqueries.

La nova legislació, anunciada divendres, va arribar en un escenari on les noves infeccions diàries van assolir el nivell més alt en gairebé un any. El país va reportar 9.943 casos en un període de 24 hores dissabte, superant el pitjor dia anterior del 13 de novembre del 2020 quan es van registrar 9.586.

“A causa de la pandèmia, hem registrat una disminució del 50% [en clients], amb aquesta iniciativa esperem que la quantitat de clients augmenti novament”, cita Mail Online al Fun Palast.

Peter Laskaris, gerent de Fun Palast, va dir a Reuters: “Bàsicament, estava mirant les estadístiques i vaig llegir que necessitem com un 70/75% perquè aconseguim la immunitat col·lectiva, però actualment només estem al 63%. I després vaig veure a les estadístiques que molts homes, molts homes amb antecedents migratoris, pràcticament es neguen a vacunar-se o ni tan sols saben que poden vacunar-se. I atès que en realitat estem arribant a aquest grup objectiu, decidim establir una [clínica] de vacunació aquí”, assegura.